Nancyoga.se

Nancy Millerdal

MediYogalärare och -terapeut,
Stress & Utbrändhet mentor
Nancy Millerdal.

Jag heter Nancy Millerdal. Jag förstår hur det är att efterleva krav som är ouppnåeliga och samtidigt försöka hinna med allt i vardagen.

Jag vände mig till vården för hjälp med min stressrelaterade sjukdom, 2007. Läkaren sa att jag skulle stressa mindre, sova mer och äta bättre. Men hur man stressar mindre? Läkaren visste inte hur man praktiskt gjorde, så jag hänvisades vidare till andra professioner inom vården. Men dem kunde bara hjälpa med samtal, inga verktyg.

Nancy Millerdal.

Jag valde att utbilda mig till arbetsterapeut för att hjälpa andra att hitta balansen i vardagen och det fungerade bra fram tills jag upptäckte mitt yrkes begränsningar. Där fann jag meditation och yoga. Därför blev jag MediYoga instruktör hösten 2014, som ett perfekt komplement till mitt första yrke.

Jag utbildade mig även till Stress & utbrändhet coach, 2016. Den kunskapen och erfarenheten jag har behövs i vårt samhälle, där utmattning drabbar yngre och fler än tidigare. Eftersom jag vill ge fler verktyg till alla, har jag även utbildat mig till Yogalärare och yogaterapeut våren 2018.

MediYoga certifkat.