Om nancyoga

Nancy Millerdal

MediYogalärare och -terapeut,
Stress & Utbrändhet mentor

Jag heter Nancy Millerdal. Jag förstår hur det är att efterleva krav som är ouppnåeliga och samtidigt försöka hinna med allt i vardagen.

Jag vände mig till vården för hjälp med min stressrelaterade sjukdom, 2007. Läkaren sa att jag skulle stressa mindre, sova mer och äta bättre. Men hur stressar man mindre? Läkaren visste inte hur man praktiskt gjorde, så jag hänvisades vidare till andra professioner inom vården. Men dem kunde bara hjälpa med samtal, inga verktyg.

Jag valde att utbilda mig till arbetsterapeut för att hjälpa andra att hitta balansen i vardagen och det fungerade bra fram tills jag upptäckte mitt yrkes begränsningar. Där fann jag meditation och yoga. Därför blev jag MediYoga instruktör 2014, som ett perfekt komplement till mitt första yrke.

Nancyoga.se startades i januari 2018 och erbjuder kurser, workshops, enskilda yogaterapi samtal samt mentorsamtal för dig som stressad, utmattad, utbränd eller som är på väg tillbaka och behöver nya verktyg för att påbörja din läkning.

Bilp på yogaterapeut nancy millerdal. Hon ler mot kameran med en vit långarmad topp med nancyoga loggan på. Bakom finns en yogamatta i ull med en grå filt på.

Erfarenhet

Mediyoga instruktör, 2014
Stress & Utbrändhet Mentor, 2016
MediYoga lärare, 2017
MediYogaterapeut, 2018